Dan Bittman, nouă CONTROVERSĂ despre COVID-19. Radu Buzăianu: Dincolo de IMBECILITATE... fii ATENT fază!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dan Bittman a făcut noi declarații incredibile despre pandemia de COVID-19. Radu Buzăianu a dat replica.

Dan Bittman este cunoscut pentru declarațiile controversate la adresa pandemiei de COVID-19. De data aceasta, artistul a venit cu noi teorii:

"Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execeptională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirina.

O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapa o lupta între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul între ei", a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Radu Buzăianu, replică acidă

"Dincolo de imbecilitatea de a crede că până la pandemie nu se puteau fura bani și nu se făceau afaceri și șmecherii financiare. A fost nevoie de o pandemie ca să mai facă unii niște bani. Fii atent fază.

Teorie a conspirației, da? Avem doi tiriplici, cu glume din anii 90. Și până la pandemie nu dă nimănui prin cap, din câte televiziuni sunt, să-l angajeze pe vreunu dintre ei. Și brusc, după un an de contestat măsurile, oricare au fost, primesc 50.000 de euro de la televiziunea publică, pentru nici 2 ore de stat la masă și făcut reclamă la cârciuma unuia dintre ei.

A fost nevoie de o pandemie să ia ăia doi 50.000 de euro de la o televiziune. Nu spun că Leana si Costel au făcut pandemia. Noi doar punem întrebări", a scris Radu Buzăianu, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel