Dan Cristian Popescu: Piața Românilor din Sectorul 2, ajutor nesperat pentru pensionari
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
În Piața Românilor, pensionarii vor avea o reducere de 26%
În Piața Românilor, pensionarii vor avea o reducere de 26%
Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, dă o palmă morală Guvernului Orban. După ce premierul PNL a decis taiere pensiilor cu 26% față de pragul la care trebuiau legal majorate, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a venit cu o soluție pentru pensionari. 

În foarte scurt timp, în Colentina, pe strada Cremenița, la inițiativa sa, se va deschide Piața Românilor, o piața agroalimentară ce va comercializa doar produse tradiționale sau de proveniență românescă și care va avea, garantat, cele mai mici prețuri din Sectorul 2.

În plus, toți pensionarii vor avea 26% reducere la toate cumpăraturile. Practic, pensionarii ce vor cumpăra de aici, nu vor simții tăierea pensiilor. Inițiativa a fost prezentată de actualul viceprimar și totodată candidat al Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2 pe pagina sa oficiala de Facebook:”“Piața Românilor” se va deschide pe 19 septembrie în cartierul Colentina, pe strada Cremenița.

Va fi singura piață din București care comercializează doar produse tradiționale și va avea cele mai mici prețuri din Sectorul 2.Pentru că #Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă și știm nevoile și problemele locuitorilor din Sectorul 2, în Piața Românilor, pensionarii vor avea o reducere de 26% la toate produsele. Prin această reducere vrem să compensăm diferența pe care Guvernul României a furat-o pensionarilor prin decizia nedreaptă de a majora pensiile cu doar 14%, față de cele 40 de procente promise.

Mai mult, studenții care învață în sectorul 2 vor avea, de asemenea, o reducere de 15% la toate produsele cumpărate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel