Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, măsuri împotriva coronavirusului
Autor: Crişan Andreescu pe 27 feb, 15:55 | Stiri

Dan Cristian Popescu: Măsurile de prevenție sunt obligatorii pentru a gestiona situația actuală

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, în calitatea sa de vicepreședinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 2 al Municipiului București a stabilit joi măsurile privind combaterea posibilei epidemii de COVID 19. 

Printre acestea se numără: montarea dispenserelor cu gel dezinfectant în locurile cu trafic intens (mall-uri, piețe etc), afișarea măsurilor de prevenție în toate locurile cu vizibilitate și trafic. De asemnea, la nivelul DGAPI, s-a constituit o comisie pentru prevenirea coronavirusului, care a dispus distribuirea de afișe în unitățile de învățământ din sectorul 2 și care monitorizează toate unitățile de învățământ pentru verificarea stocurilor cu soluții pentru dezinfectare și sprijinirea în achiziționarea acestora.

„În sectorul 2 avem cea mai vastă rețea de unități de învățământ și o responsabilitate la fel de mare față de comunitate. Din fericire, situația nu este gravă, nu ne confruntăm cu situații deosebite, dar măsurile de prevenție sunt obligatorii pentru a gestiona situația actuală cât mai bine.

Am luat toate măsurile recomandate de Ministerul Sănătății, OMS și DSU, sunt convins că nu vor fi probleme majore în sectorul 2", ne-a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Te-ar putea interesa și ....
Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri