Dan Negru dă vina pe presă, în pandemie: Ca să ne scoatem niște bani în plus la salariu, lăsăm orice prost să spună orice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Dan Negru a vorbit despre pandemie și a criticat modul în care presa își face treaba.

"În România criza mi-a pus la pământ Next Star, dar în Moldova am apucat să filmez în avans formatul meu de acolo, „Wheel of Fortune". Am avut astfel și șansa să compar panica de la noi cu panica de peste Prut pentru că așa cum fac interviul ăsta în România la fel am interviuri în Chișinău. Sunt mult mai puțini panicarzi și televiziunea, chiar dacă pare mai anacronică, e mai responsabilă acolo, cu mai puține breaking news/uri la fiecare minut. E adevărat, dai și ce cere publicul. Noi trăim din breaking news-uri și suntem cei mai buni consumatori de colivă", a spus Dan Negru pentru ciao.ro.

"Vinovați suntem noi, ăștia de prin media"

"Ai observat că nimeni nu mai spune „nu știu"? Că toți au păreri? Și vinovați suntem noi, ăștia de prin media care, ca să ne scoatem niște bani în plus la salariu, lăsăm orice prost să spună orice. Ba mai mult, cu cât e prostul mai prost, cu atât e mai de arătat. Despre al doilea val, toți au păreri atât de multe că eu nu mai știu ce să cred. O fi și asta o strategie? Cât mai multă informație ca să nu mai înțelegi nimic. Vezi lucrurile corect atunci când stai în afară „cadrului", când le vezi din depărtare. Noi toți suntem „în cadru", cu păreri și opinii. Asta înseamnă că încă vedem lucrurile prea de aproape. Strâmb, distorsionat", a mai spus prezentatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel