Dana Chera a revenit la Antena 3. Dezvăluire despre Tamara Buciuceanu Botez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Actrița Tamara Buciuceanu Botez, care va fi înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri din București, a remarcat-o, la un moment dat, pe Dana Chera. Între cele două „s-a construit o relație de inimă”, după cum a spus Dana Chera la Antena 3.

„Îmi pare atât de rău că vorbim în astfel de situații. Dar, până la urmă, cred că oamenii merită să vorbești despre ei, lăsând la o parte emoțiile, grijile și furia care ne încearcă pentru că oameni buni pleacă. Pur și simplu, să vorbești despre ei. Amintirea noastră îi ține vii.

Eu nu pot să am pretenția să spun că am fost prietena doamnei Tamara Buciuceanu. În schimb, pot să spun că am avut onoarea să mă remarce în vreun fel și să vrea să vorbească cu mine. La început, am crezut că este o glumă. Apoi, mi-am dat seama că, de fapt, este o chestiune foarte serioasă și că se construiește într-o noi o relație între inimi, o relație de inimă. Ne auzeam în fiecare seară la telefon, după Adevăruri Ascunse

Pentru mine a fost impresionant ca telefonul de sâmbătă seara să continue mult după ce eu nu am mai făcut Adevăruri Ascunse. Dânsa mă suna sâmbătă seara, eu fiind în concediu, și-mi spunea: acum e telefonul de sâmbătă seară. Vorbeam despre emisiune, lume, politică, oameni, despre marea durere a doamnei Tamara Buciuceanu, aceea că pleacă. Simțea că pleacă și nu voia. Îmi spunea: regret faptul că plec și că las în urma mea atâta răutate. Se referea la lumea, la țara în care trăim, la oamenii care conduc țara, la unii colegi de breaslă ai dânsei, la unii colegi de breaslă ai mei. Zicea: cum să las în urma mea așa o lume rea?", a spus Dana Chera, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez va fi înmormântată, vineri, la Cimitirul Sfânta Vineri din București. Trupul neînsuflețit al actriței, care a murit marți, la vârsta de 90 de ani, va fi depus joi dimineață la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra din București, unde fanii îi pot aduce un ultim omagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel