Dana Chera: AFARĂ! Afară din viața mea! N-am nimic cu tine, domnule politician, dar...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
„Din 4 în 4 ani, România culege. Așa crede ea”, și-a început astfel Dana Chera cel mai recent mesaj de pe blogul ei. 

„Viața râde și acum de noi că ne-am smuls părul din cap unii altora susținând cauze nicidecum ale noastre. Viața ar vrea să râdă cu noi, nu de noi!

Și atunci?

Ce facem cu domnii care ne agață privindu-ne inteligent printre știuleții de porumb, dintre reclamele la salam și botox, de pe blocurile cu tencuială căzută. Ce facem cu cei care strigă la noi cu promisiuni de bine să-i votăm?

Ne uităm la ei și zâmbind în colțul gurii asprite de amar le spunem așa: Ai făcut politică de când te știu!  Pentru că eu te-am votat de fiecare dată! De ce tu ești putred de bogat și eu dau din colț în colț să-mi pot trimite copiii la școală și să-mi plătesc dările la stat? Pentru cine ai făcut tu politică, dragă domnule politician de meserie?

Când n-ai putut dormi că spitalul cade pe bolnavi, că școala are wc ul în curte, că fabrica unde puteam munci eu și alții ca mine s-a închis, că legea pe care ai scris-o lasă geamul deschis pentru hoți? Că mâncarea din raft e jumătate plastic. Că eu și ai mei ocolim de rușinea sărăciei standul cu produse bio? Că nu mai respir aer în țara mea plină de verde cândva? Că nu se mai poate respira în România sufocată de cumetrii?

N-am nimic cu tine, domnule politician! Pe noi nu ne leagă nimic! Nu ne mai leagă! Am obosit să mă desconsideri!

E vremea să te așez acolo unde ți-e locul! Afară din viața mea!

Oi găsi pe unul care vrea să facă din votul meu și binele meu! Care vrea sa culeagă si pentru tara mea!”, a conchis Dana Chera pe danachera.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel