Dana Rogoz, vecină cu Prințul Charles. Și-a luat casă scumpă, dar doarme în RULOTĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Dana Rogoz și-a luat familia și a plecat într-o mini vacanță. Nu în străinătate, ci la Viscri, acolo unde și-a cumpărat o casă. 

Dana Rogoz susține că de mult timp a căutat un sat unde să cumpere o casă în Transilvania. A găsit locul potrivit chiar la Viscri, acolo unde și Prințul Charles și-a cumpărat o casă. 

Vedeta doarme însă cu familia într-o rulotă pentru că noua locuință are nevoie de restaurare totală. 

”Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuța pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept că renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stand în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194 a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat - eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroaba - să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

194/366 Aceasta e casuta noastra, pe care am cumparat-o de curand. Ne doream de mult timp sa facem o astfel de investitie. Ani de zile am cautat prin satele din Transilvania o casuta pentru noi. Si cred ca pandemia, cu toata perioada de lockdown, ne-a incurajat si mai tare sa facem acest pas. Dupa cum vedeti, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidata, trebuie restaurata, asa ca ma astept ca renovarea sa dureze cativa ani. Dar momentan ne e foarte bine si stand in rulota in curtea ei, facandu-ne planuri de cum va fi, intr-o zi. In a 194 a zi din an am facut o lunga plimbare prin sat - eu cu Lia in carucior, Radu cu Vlad in biciroaba - sa ne cunoastem mai bine vecinii.

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buna dimineata! Se doarme grozav in rulota! Familia e fericita ???????????????? #primavacantain4 #motorhome #campervan

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel