Dana Rogoz, aventuri din Viscri. ”Ne sună toți prietenii din București”
Autor: Alexandru Ichim pe 14 iul, 20:03 | Vedete

Sursa: Instagram / Dana Rogoz. 

Dana Rogoz pare fascinată de satul Viscri, acolo unde s-a mutat cu familia.

Dana Rogoz povestește pe pagina sa de Instagram aventurile prin care trece în fiecare zi la Viscri, satul din Transilvania în care și-a cumpărat recent o casă. Cu toate acestea, vedeta trăiește cu familia într-o rulotă pentru că noua locuință are nevoie de renovări serioase. 

Vedeta se arată fascinată de Viscri. Recent a postat o fotografie cu căruciorul la plimbare pe ulițele satului, dar și cu vacile vecinilor. 

”E foarte frumos acest nou început. Cumpărăm pâine caldă de la casa de lângă biserică, legume și fructe de la dubițele care trec zilnic prin sat și care își anunță marfa prin difuzoare, aflăm de la vecini povestea casei noastre și poveștile lor de viață, dormim în continuare în rulotă spre mirarea multora de aici, ne împrietenim cu câinii satului, pe care Vlad îi hrănește cu tot ce găsește prin frigiderul nostru, ne sună toți prietenii din București și ne facem planuri de cum vom petrece verile împreună la Viscri”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram. 

          Vezi această postare pe Instagram                  

195/366 E foarte frumos acest nou inceput. Cumparam paine calda de la casa de langa biserica, legume si fructe de la dubitele care trec zilnic prin sat si care isi anunta marfa prin difuzoare, aflam de la vecini povestea casei noastre si povestile lor de viata, dormim in continuare in rulota spre mirarea multora de aici, ne imprietenim cu cainii satului, pe care Vlad ii hraneste cu tot ce gaseste prin frigiderul nostru, ne suna toti prietenii de la Bucuresti si ne facem planuri de cum vom petrece verile impreuna la Viscri. #Viscri #inceput #acasainsat

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe Iul 13, 2020 la 1:31 PDT

Sursa: Instagram / Dana Rogoz. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri