Dăncilă vs. Iohannis. Radu Tudor, după ce a zis Chirieac: ”Declarație spectaculoasă!”
Autor: Rodica Mitu pe 24 noi 2019 / 18:54 | Prezidentiale 2019

FOTO AGERPRES

Bogdan Chirieac a făcut o „declarație spectaculoasă”, după cum a susținut Radu Tudor, în ziua în care românii votează pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

Analistul politic Bogdan Chirieac, întrebat, duminică după-amiază de Radu Tudor, în platoul Antena 3, cine decide, pe 24 noiembrie, președintele României, a răspuns astfel: „Cetățeanul standard mediu - care s-a informat de unde a putut, cu bucuriile sau cu necazurile sale - ne va da președintele. Eu cred că unul dintre candidați nu a avut sprijinul partidului său. Cred că sunt mai degrabă voturi contra candidatului de pe locul 1. O să vedem care dintre părți a avut, în final, dreptate".

„Atenție", a continuat Bogdan Chirieac, „cel puțin în cazul unuia dintre candidați, partidul nu a avut un rol important în aceste alegeri".

„Din punctul meu de vedere, o declarație spectaculoasă a lui Bogdan Chirieac!", a spus, ulterior, Radu Tudor.

Potrivit legii, turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale din data de 24 noiembrie 2019 are loc în aceleași secții de votare și circumscripții electorale și pe baza acelorași liste de alegători de la primul tur. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt cei doi candidați care au rămas în cursa electorală pentru funcția de președinte al României.

Prezidentiale 2019 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri