Dâncu reacționează după declarația lui Iohannis: Asta a spus președintele, de fapt
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sociologul Vasile Dâncu (PSD)
Sociologul Vasile Dâncu (PSD)
Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, a reacționat după declarația de presă susținută de Klaus Iohannis.

După declarația de presă susținută de Klaus Iohannis, luni, vizavi de alegerile parlamentare, Vasile Dâncu a susținut că „ceea ce a spus președintele, de fapt, este faptul că proiectul domniei sale, acela de a prezenta un program politic și un om, adică programul Guvernului din acest moment de reconstrucție a României și pe premierul Orban, a fost invalidat de populație. A primit un vot negativ și cred că la asta ar fi trebuit să se refere.”

Președintele Consiliului Național al social-democraților a precizat la România TV că „în niciun caz nu se poate fără PSD, în acest moment, o majoritate. Majoritatea ar fi foarte fragilă și nu cred că va funcționa bătălia cu Covidul.”

Vasile Dâncu a mai declarat că „deocamdată noi așteptăm rezultatele oficiale și evident, așteptam să vedem care este poziția președintelui, gândindu-ne că, atunci când realitatea îți invalidează toate afirmațiile și toate dorințele din campanie, după rezultat, îți schimbi părerea. Nu s-a întâmplat acest lucru.”

De asemenea, Dâncu a subliniat că, „noi suntem pregătiți să facem o coaliție, dacă ne dă ocazia unei candidaturi a unui premier. Cred că se poate face asta înainte.”

„Oamenii ne-au dat cele mai multe voturi ca să conducem. Ne vom lupta să facem o majoritate și, dacă o să avem ocazia, cu siguranță o vom face”, a mai spus Vasile Dâncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel