Dani Mocanu îl cheamă pe Vela la ÎNTÂLNIRE: A trimis pe capul meu niște AMATORI. Eu sunt numărul UNU
Autor: Giorgiana Croitoru pe 26 noi 2020 / 08:18 | Vedete

Foto: Facebook

Dani Mocanu a reacționat după ce, ieri, s-au făcut percheziții la locuința sa, pentru a găsi leul. 

Dani Mocanu i-a cerut ministrului Marcel Vela o întâlnire, după ce mascații i-au luat cu asalt atât locuința, cât și studioul, sub acuzațiile de violențe împotriva animalelor.

Totul a pornit după ce în ultimul videoclip al lui a apărut și un leu rănit, iar iubitorii de animale au sesizat autoritățile. Manelistului i-a fost făcut un dosar penal. 

”Eu am ales să nu mai comunic, dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărul unu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI. Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el, era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional, a fost un actor", a spus Dani Mocanu la ”Acces Direct”.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri