Dani Oțil, GAFĂ uriașă în fața iubitei însărcinate: Cred că am divorțat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iubita lui Dani Oțil l-a pus în încurcătură pe matinalul de la Neatza. 

Silvia Ioniță, transformare totală. DIETA care a ajutat-o să slăbească 10 kilograme: Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc

Dani Oțil și-a surprins toți fanii cu ultimul videoclip pe care l-a publicat în mediul online, în care este interogat de iubita lui. 

Prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai iubite și solide cupluri din showbiz. Cei doi urmează să devină părinți de băiat în cursul acestui an.

Copilul a fost și subiectul care i-a pus pe jar pe urmăritorii matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Curioasă de programul matinalului de la Neatza, pasionat de mașini și curse, Gabriela l-a întrebat când va mai fi nevoit să plece din București, în următoarea perioadă.

Dani Oțil nu a stat deloc e gânduri și a început să-i enumere fiecare dată, fiecare competiție și orașele în care se desfășoară fiecare.

Dani Oțil, gafă în fața iubitei

După ce l-a lăsat să termine, Gabriela l-a încuiat pe Dani Oțil și l-a întrebat în câte săptămâni de sarcină este ea. 

"Și în câte săptămâni sunt eu?", a întrebat Gabriela. 

"Săptămâni de ce?", a spus Dani Oțil. 

"Săptămâni de sarcină!", a continuat Gabriela. 

"Eu nu mă pricep la matematică, la calcule și la calendar. Plus că nu țin minte lucruri!", a spus Dani, bulversat de întrebarea iubitei. 

Prins de logodnica sa, Dani Oțil a luat pisica în brațe și a plecat de lângă Gabriela. 

În urma gafei pe care a făcut-o, prezentatorul Antenei 1 a scris pe video "Cred că am divorțat". Fanii s-au amuzat copios în urma videoclipului și i-au lăsat vedetei o mulțime de comentarii. 

"Așa suntem noi toți!", "Ai sa mai reduci din ieșiri după ce apare bebe,mult succes și răbdare", "Rușinică", i-au scris fanii lui Dani.

Vezi și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Gabriela Prisăcariu, viitoarea soție a lui Dani Oțil: Nu o mai HALESC. Vreau să știu dacă-mi mulțumește

Cine este Gabriela Prisăcariu

Chiar dacă Dani Oțil este cu 12 ani mai mare, diferența de vârstă dintre ei este aproape insesizabilă.

Gabriela Prisăcariu are 28 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele din țară, făcându-se remarcată în show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu", atunci când a stârnit nenumărate controverse.

În ciuda răutăților de la acea vreme, atunci când colegii o numeau "Scorpia" din cauza obsesiei sale pentru curățenie, dar și "Miss Funduleț", tânăra a dat lovitura în lumea modelling-ului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu", la vârsta de 21 de ani.

În prezent, pe lângă proiectele pe care le are, frumoasa Gabriela este model și pentru emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" pe care o prezintă iubitul ei. 

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta", declara Gabriela Prisăcariu în urmă cu mai mult timp.

Gabriela Prisăcariu a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel