Daniel Dobre a dezvăluit motivul despărțirii de Simona Halep
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Daniel Dobre a anunțat adevăratul motiv pentru care Simona Halep a renunțat la colaborare.

Motivul real pentru care Simona Halep a ales să se despartă de antrenorul Daniel Dobre a fost dezvăluit de acesta într-un interviu fanatik.ro:

"Ea și cu Darren au considerat că este mai bine să aibă pe altcineva în echipă. Am discutat, nu s-a întâmplat nimic neașteptat. Sunt niște decizii care ajută sportivul. Niciodată eu ca antrenor nu o să îmi pun interesul pe primul loc înaintea sportivului. Sportivul este cel mai important. Ca atare, nu a fost nicio problemă, vorbim în continuare, e totul ok.

Asta mi-a scris și mi-a și spus: 'Sper să nu vă supărați pe mine. Și dacă voi mai avea nevoie, să fiți acolo pentru mine'. Bineînțeles. Nu ai de ce să spui nu. Va depinde și de situația mea profesională, familială, dar clar că în momentul acesta, cineva de calibrul Simonei, cineva cu care te-ai înțeles bine, normal că te gândești", a spus Dobre, pentru Fanatik.

Despărțire după Wimbledon

Simona Halep a anunţat pe Facebook, în noiembrie anul trecut, că Dobre nu va mai face parte din staff-ul ei şi i-a transmis un mesaj de mulţumire antrenorului alături de care a câştigat anul trecut turneul de la Wimbledon, al doilea trofeu de Grand Slam din carieră.

"Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie... nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol", a scris Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel