UPDATE: Anunțul, publicat pe site-ul Poliției Române / Daniel Dragomir, dat în urmărire națională și internațională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost dat în urmărire națională și internațională, după ce, astăzi, a fost condamnat definitiv la închisoare.

UPDATE: Anunţul privind decizia de a fi dat în umărire a fost publicat pe pagina de internet a Poliţiei Române.

UPDATE: Poliţiştii nu l-au găsit pe Daniel Dragomir la locuinţa sa şi se fac procedurile pentru a fi dat în urmărire naţională şi internaţională. În casa fostului ofiţer SRI, se afla doar fiul acestuia, potrivit Antena 3.

În urmă cu puțin timp, fostul ofițer a fost dat în urmările națională și internațională. Daniel Dragomir a fost condamnat, astăzi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție. 

Daniel Dragomir este condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de spălare de bani și de 6 luni închisoare pentru participație improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

În temeiul legii penale, au fost contopite pedepsele, astfel că Daniel Dragomir va executa 3 ani închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 10 luni închisoare, respectiv o treime din pedepsele care nu se execută. Astfel, în final inculpatul va executa 3 ani și 10 luni închisoare în regim de detenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel