Daniel Florea: Copiii VOR să facă sport. Am UMPLUT parcuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Primarul Sectorului 5 explicat despre importanța mișcării în viața copiilor și despre dorința acestora de a face sport.

Daniel Florea a spus că cea mai cerută disciplină opțională este „Karate”, iar la o selecție de copii pentru box s-au prezentat 4000 de persoane. De asemenea, personalitățile și evenimentele sportive îi atrag pe copii foarte mult, detaliind venirea Nadiei Comăneci în Parcul Sebastian sau cross-ul organizat în Parcul Izvor.

„Știți care este cea mai cerută materie opțională în grădinițe, în Sectorul 5? Nu limba engleză. Karate. În momentul în care am făcut în Ferentari, împreună cu foști mari boxeri, am făcut o selecție de copii, au venit vreo 4000 de copii, în piață la Ferentari, pentru box. Vreo 4000. Niște bibilici așa, erau mai mari șorturile decât ei, dar abia așteptau să se joace”, a spus Daniel Florea.

Lucrurile pozitive trebuie să rămână

”Să vedeți când vine Nadia. Parcul Sebastian este arhiplin. Am umplut parcul Izvor de copii când am făcut cross-ul. S-a umplut ditamai parcul ăla. Sau Piața Constituției. E nevoie, haideți să rămână lucrurile astea pozitive după această întâlnire și să le promovăm. Pentru mine e o onoare că sunt în această sală”, a încheiat Primarul Sectorului 5, la evenimentului nostru „UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI”, organizat de trustul de presă DC Media Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel