Daniel Florea, dezvăluire despre DIASPORA. Bogdan Chirieac: E o metodă nouă de ȚEAPĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a făcut o dezvăluire despre românii din Diaspora, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Daniel Florea, primarul Sectorului 5  a spus că nu se mai găsesc muncitori și a făcut o dezvăluire după ce a fost întrebat dacă nu a putut rezolva nici cu miile de oameni întorși din Diaspora. 

"Nu se găsesc oameni, nu se găsesc muncitori. Am avut problema asta și când am înființat firma de salubrizare și firma asta de infrastructură. Cu cei din Diaspora chiar deloc. Adică unii dintre ei s-au întors, au venit, s-au angajat și a doua zi mi-au intrat în concediu medical, au stat în concediu, au muncit două zile, iar și-au luat concediu medical și trăiesc din banii de la stat, practic, fără să facă nimic. Am reușit să o reglăm acum, dar au fost perioade în care trebuia să ai 400 de oameni și aveai 30. A fost foarte plină de învățăminte perioada asta de pandemie și pentru noi, lucru la care nu ne-am așteptat", a declarat Daniel Florea, în exclusivitate pentru DC NEWS

"Deci, stați puțin, că asta e o nouă metodă de țeapă la adresa autorităților. Deci a venit Diaspora, dătătoare de lumină, s-a angajat, a intrat în concediu medical și de atunci trăiește pe concediu medical", a subliniat analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel