Daniel Florea l-a pus la punct pe Mario DeMezzo în direct: Sunteți pe dinafară!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, l-a pus la punct pe liberalul Mario DeMezzo, care a afirmat în timpul unei emisiuni la Antena 3 că Sectorul 5 nu este cel mai sigur din Capitală. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi. 

Mario DeMezzo: Eu nu ştiu când s-au mutat zonele Primăverii, Aviaţiei, Herăstrău, Băneasa, în sectorul 5, pentru că ia uitaţi-vă, conform unui studiu din aprilie 2019, care a creat o pantă a fricii  În Primăverii este cea mai sigură zonă din Bucureşti, urmată de Aviaţiei, Herăstrău şi Băneasa, iar la polul opus se află Pantelimon, Rahova şi Ferentari. Dacă nu greşesc, ultimele două sunt chiar în sectorul 5. 

Daniel Florea: Dvs de unde sunteţi? 

M. DeMezzo: De ce e relevant în discuţie? 

Daniel Florea: Păi spuneţi de sectorul 5. Eu locuiesc acolo. Dvs de unde sunteţi? 

M. DeMezzo: Nu e relevant. 

Daniel Florea: Ba da, e relevant, pentru că aruncaţi cu vorbe. 

M. DeMezzo: V-am arătat un studiu care spunea de cartierul Primăverii. Este în sectorul 5? E la dvs în sector? Haideţi că e o discuţie... Dvs veniţi să spuneţi că Ferentari şi Rahova sunt cele mai sigure zone... 

Daniel Florea: Conform statisticilor Poliţiei Naţionale, este cel mai sigur. 

M. DeMezzo: Nu puteţi spune vreodată că este cel mai sigur. 

Daniel Florea: Ba da, pot să spun.

M. DeMezzo: Este o minciună şi v-am arătat asta statistic. Vreţi să vă trimit acest studiu? 

Daniel Florea: Haideţi să vă mai spun ceva. Tăceţi puţin ca să înţelegeţi! Sectorul 5 are acelaşi grad de infracţionalitate ca Braşovul şi Clujul. Din 2016 încoace, sectorul 5, conform Poliţiei Naţionale, sectorul 5 este cel mai sigur din Bucureşti. 

Daniel Florea. Vă rog frumos, nu citiţi tronsoane. Citiţi tot textul. Dacă faceţi asta, înţelegeţi. Sectorul 5 este cel mai sigur din Bucureşti. Dle DeMezzo, sunteţi incredibil. Nu ştiţi nimic, dar vorbiţi ca să vă faceţi auzit. Sunteţi total pe dinafară! Nu mai citiţi pe bucăţi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel