Daniel Gheorghe (PNL), către ministrul Drulă: Nu faci politică folosind ranga. Credeam că FSN nu mai e la putere
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Daniel Gheorghe (PNL), către ministrul Drulă: Nu faci politică folosind ranga. Credeam că FSN nu mai e la putere  /  Sursă foto: Facebook Daniel Gheorghe
Daniel Gheorghe (PNL), către ministrul Drulă: Nu faci politică folosind ranga. Credeam că FSN nu mai e la putere / Sursă foto: Facebook Daniel Gheorghe
Deputatul PNL Daniel Gheorghe a comentat declarațiile făcute de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Daniel Gheorghe a vorbit despre recentul episod în care directorul de la Metrorex a folosit o rangă pentru a deschide un boutique (vezi AICI), iar Cătălin Drulă a aplaudat gestul:

„Da, un cartel se destructurează cu ranga. Îl felicit pentru un act de curaj şi asumare. Mulţumesc şi forţelor de ordine publică, care şi-au făcut datoria“, a precizat ministrul Transporturilor (vezi AICI).

Daniel Gheorghe, reacție pe Facebook

„Nu faci politică niciodată folosind ranga drept argument, nu mai spun drept obiect de lucru! Asta în cazul în care nu ai simpatii pentru mineriade ori pentru mișcări violente de stradă. Ceea ce am văzut în aceste zile la Cătălin Drula și la apropiații săi, fie din subteran ori de la suprafață, îmi aduce aminte de sloganul neocomunist al lui 1990 : "IMGB face ordine"!

Credeam că FSN nu mai este la putere, nici măcar prin moștenitori, iar ultima mineriada a avut loc în 1999; oare mă înșel în vreun fel? Cer în mod respectuos colegilor de coaliție de la USR-PLUS să mai frâneze din pornirile populiste și să nu devină expresia palpabilă a iliberalismului în România! În calitate de liberal și parlamentar PNL, cred, asemeni marilor noștri înaintași, că politica adevărată și sănătoasă rămâne doar cea întemeiată pe bun-simț, bună-cuviință și dialog civilizat!“ a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel