Daniel Pancu despre şansele CFR-ului la calificare - Nu cred că Slavia Praga e la un nivel superior faţă de Celtic
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, este optimist în ceea ce priveşte şansele formaţiei CFR Cluj de a se califica în grupele Ligii Campionilor, el susţinând că Slavia Praga, adversara din play-off, nu este la un nivel superior faţă de Celtic Glasgow, grupare eliminată de campioana României în turul 3 preliminar. 

'Nu ştiu dacă Slavia Praga e aşa de speriat, mai de speriat decât Celtic. Toată lumea vorbeşte de Slavia Praga, dar nu cred că e la un nivel superior celor de la Celtic. Jucătorii din atacul lui Celtic dacă s-ar vinde mâine s-ar lua pe ei 100 de milioane. Nu cunosc exact nivelul fotbalului celor de la Slavia, dar aşa văd eu lucrurile. Ei au avut rezultatele de anul trecut, au eliminat Sevilla... dar până la urmă la Slavia sunt doi jucători de la echipa naţională a României (Stanciu şi Băluţă), iar la CFR Cluj cred că sunt mai mulţi. Deci şansele sunt egale, aşa văd eu situaţia', a afirmat, luni, Daniel Pancu într-o conferinţă de presă.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, marţi, de la ora 22:00, pe teren propriu, formaţia Slavia Praga, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Formaţia cehă, la care joacă românii Alexandru Băluţă şi Nicolae Stanciu, nu a pierdut în cele şase meciuri disputate de-a lungul timpului cu echipe din România (două victorii, patru egaluri). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel