Daniel Pavel, românul din Viena care a ajuns în Dominicană, are o experiență-fenomen la „Survivor”: Am realizat că era doar vârful icebergului față de ce urma
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Daniel Pavel, interviu DC News
Daniel Pavel, interviu DC News
Daniel Pavel este noul prezentator de la „Survivor România 2021”.

„Survivor Romania” poate fi urmărit săptămânal, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! Noul prezentator al reality show-ului, Daniel Pavel, se află acum în Dominicană și trăiește cea mai mare provocare a vieții lui. 

Într-un interviu pentru DC News, Daniel Pavel a povestit cum a fost când s-a uitat la „Survivor Romania” de pe canapea și cum își imaginează că va fi acum din experiența de prezentator.

„Am prins fenomenul „Survivor România” la câteva luni după ce începuse difuzarea sezonului 1, zapând pe televizorul din redacția radioului Penny FM din Viena, unde am pus canale românești. Am rămas extrem de plăcut surprins de forța formatului, de cum era împachetat. După momentul  acceptării mele de către managementul Kanal D ca prezentator al sezonului al doilea „Survivor Romania”, am plonjat în fenomenul acestui show de televiziune.

Ajuns în Republica Dominicană pentru filmări, am realizat că tot ce văzusem, oricât de minunat arăta, era doar vârful icebergului față de ce urma să vină: o super producție cu set de filme mari, oameni dedicați și implicați în dinamici de echipe numeroase, ceva nemaiîntâlnit pentru mine. Toate și totul pentru ca, în fiecare seară, de miercuri până duminică, telespectatorii din România să aibă parte, deopotrivă de un spectacol total, dar și de un reality show cu adrenalină 100%.

Iar dincolo de toate acestea, avem concurenții acestei ediții a Survivor: Faimoșii și Războinicii. Nu exagerez deloc când spun că, în momentele de traseu, când le sunt aproape, văd splendoarea forței psihice și fizice a acestei creaturi minunate, care este omul, când este animat de ambiția autodepășirii. Și asta, cu fiecare joc parcurs, cu fiecare episod filmat”.

Întrebat ce l-a determinat să intre în acest proiect, Daniel Pavel ne-a spus:

„Cel mai probabil, spiritul acestui tip de proiect media care conține aventură, adrenalină, spirit de explorator, nevoia de autodepășire. Mă simt foarte fericit că am ajuns aici și cred că avem în existența noastră o anume determinare pentru fiecare din acțiunile noastre.

În urmă cu mai bine de 500 de ani, Columb, presat de echipajul său care nu mai credea în el, a debarcat pe această insulă, descoperind, înainte să știe asta, o nouă paradigmă a lumii. Cred că așa funcționăm în viață când luăm mari decizii. O experiență-fenomen, care te transformă, cum este „Survivor România”, te alege ea pe tine în fapt, nu o alegi tu, de asta sunt sigur”.

 

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor

 

Daniel Pavel este noul prezentator „Survivor România” sezonul 2. Bărbatul are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel