Daniel Suciu, după declarațiile lui Ion Ştefan: A fost şifonat după audiere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Deputatul PSD Daniel Suciu a afirmat marţi că ministrul propus al Dezvoltării, Ion Ştefan, i-a făcut vinovaţi pe social-democraţi de "toate relele absolute ale Pământului".

Afirmația vine după ce a fost "şifonat" de audierea de la comisiile de specialitate, care a durat peste două ore, scrie Agerpres. 

"Probabil, în mintea domnului ministru, în 1907, soldaţii care împuşcau ţăranii la revolta ţăranilor au fost tot PSD-işti, probabil toate rele absolute ale Pământului, până şi încălzirea globală, pentru toate acestea tot noi, cei de la PSD, suntem de vină. Probabil, domnul ministru a fost şifonat după audierea de peste două ore, ştiu că nu i-a căzut deloc bine documentul pe care l-am prezentat, dar eu lucrez cu documente oficiale, pe care domnul ministru şi ministerul pe care îl conduce le-au emis în spaţiul public. Eu nu am făcut decât să-l întreb dacă acel document este asumat în continuare, pentru că dacă este asumat în continuare, înseamnă că domnul premier şi domnul ministru Boloş şi doamna vicepremier au minţit vizavi de motivaţia retragerii ordonanţelor de urgenţă pe fonduri europene", a precizat deputatul PSD.

Suciu a făcut această precizare în contextul unei întrebări referitoare la afirmaţiile lui Ion Ştefan, potrivit cărora PSD-ul "ne-a împuşcat la colectivizare în 1962 şi la Revoluţie în 1990".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel