Daniel Zamfir A RĂBUFNIT la adresa Violetei Alexandru. "Culmea mizeriei politice"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Senatorul PSD Daniel Zamfir a acuzat-o pe Violeta Alexandru de "mizerie politică" şi de faptul că nu poate empatiza cu oamenii. 

Senatorul PSD a fost deranjat de o declaraţie a ministrului Muncii, făcută la TVR. Violeta Alexandru a spus că liberalii nu vor contesta decizia CCR, dacă judecătorii vor spune că dublarea alocaţiilor este constituţională şi că trebuie respectată. 

"Să ştiţi că noi decizia am luat-o în linie cu litera şi spiritul hotărârii Curţii Constituţionale. Deci, din moment ce ne-am preocupat să urmărim conţinutul Curţii, aşteptarea mea este să nu se întâmple acest lucru. Cu toate acestea, bineînţeles că respectăm decizia Curţii şi veţi vedea la momentul respectiv care este abordarea, dar în niciun caz nu veţi auzi de la vreun reprezentant al PNL că nu respectă legea sau că încearcă să se eschiveze. Trebuie să fim conştienţi toţi că din buget – şi bugetul acesta nu înseamnă nişte bani care vin din eter, sunt banii celor care muncesc şi plătesc taxe şi impozite - dacă economia nu-şi revine şi oamenii nu muncesc, nu sunt sume la buget. Toţi aceşti bani înseamnă bani care vin din economie”, a declarat Violeta Alexandru.

Daniel Zamfir, răbufnire: "Culmea mizeriei politice"

"CULMEA MIZERIEI POLITICE

Câtă mizerie din partea unui personaj care vine, cică, din societatea civilă! Păi, nu s-a pronunţat CCR şi v-a obligat să dublaţi alocaţiile? Cui vreţi să mai daţi bani - că la firme româneşti în niciun caz - de căutaţi toate tertipurile să tăiaţi de la copii şi pensionari? Când toată viaţa ta ai lucrat pentru Soroş, e imposibil să empatizezi cu oamenii...", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel