Urmărește emisiunea live
Daniel Zamfir, după declarațiile lui Cîțu: Să vină în faţa Senatului, să explice! Declarații iresponsabile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir a reacționat la ultimele declarații alea lui Florin Cîțu referitoare la împrumuturile României.

"A zis, astăzi, domnul Cîțu, într-o declaraţiec că "anul acesta trebuie să ne împrumutăm de 80 de miliarde lei. Trebuie să te împrumuţi să faci rost de bani. Finanţarea deficitului bugetar şi refinanțări de credite luate în trecut - aici se duc banii", a spus prezentatoarea tv Ana Roma, la Antena 3.

"Vreau să vină domnul Cîțu în faţa Senatului, să explice"

"Declaraţiile domnului Cîțu - şi am avut proba luni dimineaţa - au fost contradictorii. Ba că e criza, ba că nu e. Eu vreau să vină domnul Cîțu în faţa Senatului, să explice foarte limpede, cu cifrele în faţă, că iar aruncă vina pe ce a făcut şi ce a contractat PSD. Dumnezeule! Iarăşi cifrele sunt limpezi aici. Şi avem şi poziţia consilierului prezidenţial, Cosmin Marinescu, care spunea că, pe vremea PSD, Teodorovici se împrumuta cu circa 2,4 miliarde de lei pe lună.

Azi, avem împrumutate aproape 40 de miliarde, în mai puţin de trei luni. Adică de vreo 4-5 ori mai mult. Toate lucrurile astea trebuie discutate transparent. Să vină domnul Cîțu cu cifrele în faţă, poate găseşte şi bugetul ăla paralel. Mi-e foarte limpede că declaraţiile iresponsabile ale personajului provoacă foarte mult rău României, ne împrumutăm la costuri din ce în ce mai mari", a declarat Daniel Zamfir la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel