Daniel Zamfir, ”noul coleg” PSD București. Firea: Bine ai venit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gabriela Firea a anunţat că Daniel Zamfir s-a alăturat echipei PSD Bucureşti. Daniel Zamfir era afiliat deja grupului PSD din Senat, după ce a plecat de la ALDE. 

"Susţin în totalitate legea propusă de senatorul Daniel Zamfir - noul nostru coleg în echipa social-democrată de la Bucureşti -, prin care imprumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament.

Nu putem lăsa datorii uriaşe generaţiilor viitoare, din cauza că avem la conducerea Finanţelor un ministru inconştient!

În trei luni, Vasile Cîţu - ministrul Austeritate -, s-a împrumutat cât guvernul anterior într-un an şi ceva! Şi la dobânzi imense!

Unde sunt banii? Pentru alocaţii, pensii, autostrăzi, spitale, Prima casă...nu sunt bani!", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

"Bine ai venit, Daniel Zamfir"

"Dar, cine se uită atent pe cifre, vede dezastrul. Bugete imense luate de la populaţie şi duse către: firmele prietene prin rambursări de TVA neverificate şi fără a vedea dacă se poate face compensarea cu datoriile pe care acele firme le aveau către stat, despăgubiri ANRP, fonduri de rezervă, despăgubirea unor afacerişti care i-au sponsorizat, clienţi politici.

Bine ai venit, Daniel Zamfir! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat în folosul oamenilor!", a mai scris Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel