Daniela Simulescu, horoscop 15 iunie 2021. Semnele de foc vor fi mai avantajate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de marți, 15 iunie, de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Semnele de foc vor fi mai avantajate astăzi.

Emisiunea despre horoscopul zilei va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Ora transmisiunii este 09:00.

Rămâneţi alături de noi! 

Daniela Simulescu, horoscopul pe scurt

Berbec

Marte va face o inconjuncție cu Jupiter, aspect care va crea momente în care nu îți vei găsi locul. Pare că nimeni nu te înțelege.

Taur

Partenerul are așteptări mari de la tine și nu înțelegi de ce. Ba mai mult, te vei simți prea presat pentru a-i face lui pe plac.

Gemeni

Vei fi bine aspectat din punct de vedere financiar. Astrele te ajută să găsești fondurile necesare pentru orice problemă apărută.

Rac

În prima parte a zilei vei trage cât vei putea de tine, mai ales la locul de muncă. Iar spre seară vei fi efectiv epuizat și nu vei avea chef de nimeni și nimic.

Leu

Aceasta poate fi una dintre acele zile când toată lumea îți cântă în strună. În preajma ta s-ar putea să fie o persoană care să aibă nevoie de ajutor.

Fecioară

Ai destule temeri legate de un proiect profesional și ai vrea să știi ceva sigur, dar astăzi cu siguranță nu se va putea. Tot ce poți să faci este să te gândești la altceva.

Balanță

Primești suportul necesar la locul de muncă, dar trebuie să înveți să îl și ceri în mod direct fără a-ți fi frică de părerile colegilor.

Scorpion

Recomandabil ar fi să nu îți faci mari planuri pentru această zi pentru că îți vor fi date peste cap. Fii vigilent și trăiește clipa!

Săgetător

Diplomația te va scoate din multe belele. Ar fi bine să lași ego-ul acasă și să fii cât mai prezent. Mintea ta te poate înșela astăzi.

Capricorn

Ceri prea multe de la colegi. Uiți că nu toți sunt ca tine, exigenți și prea serioși. S-ar putea ca aceștia să îți facă unele reproșuri.

Vărsător

Te vei vedea cu prieteni vechi și vei avea tendința de a discuta cu ei multe și nevrute, chiar să bârfiți. Astrele îți recomandă să te ferești de așa ceva.

Pești

Volumul de muncă va fi exagerat de mare. Nu vei avea timp nici să respiri. Nu face promisiuni persoanelor apropiate pentru că nu te vei putea ține de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel