Darea în plată la mașinile luate în leasing, anunțată de Daniel Zamfir: ”Era o NEBUNIE”. Bogdan Chirieac și-a făcut cruce când a auzit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto captura dcnews
foto captura dcnews
Daniel Zamfir a anunțat darea în plată pentru mașinile luate în leasing, expunând o situație aberantă. 

”A trecut darea în plată la mașinile luate în leasing. Mă bucur foarte tare. Asta era o nebunie. Maestre, era o nebunie” i-a spus Daniel Zamfir lui Bogdan Chirieac, în emisiunea DCNews

Oamenii care nu-și mai puteau plăti rata la leasing erau deposedați de mașina respectivă, urmând, până la sfârșitul perioadei de leasing, să li se emită facturi. Deci, erai cu mașina luată, dar tu plăteai în continuare” a spus Daniel Zamfir, la DCNews.

”Nu vor și un rinichi?”

”Păi n-am cumpărat mașina de la mafie, dom`ne!” a punctat, șocat de această situație, Bogdan Chirieac, adăugând: ”Eu am luat mașină de la reprezentanță. Dacă n-am mai putut să plătesc, cum adică, mi-ai luat și mașina și-ți mai dau și banii?”. ”Evident”, a răspuns senatorul PSD. ”Nu vor și un rinichi?” a întrebat ironic Bogdan Chirieac. 

”Sunt cu dovezile pe masă!”

Daniel Zamfir a completat că oamenii aveau de plătit mai mult decât costul inițial al mașinii, asta deși plătiseră avans și 70% din perioadă. ”Dom`ne, leasingul e un fel de chirie” a subliniat Bogdan Chirieac. ”Da, un fel de chirie. Da, abuziv, și? Veneau direct cu poprire pe conturi!” a precizat Daniel Zamfir, precizând că ”sunt cazuri concrete, eu nu vorbesc din povești, sunt cu dovezile pe masă”. 

”Asta e chiar dincolo de noaptea minții” a mai spus Bogdan Chirieac, uluit de cele spuse de Daniel Zamfir. 

Legea se află pe masa președintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare, conform senatorului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel