Urmărește emisiunea live
Darren Cahill, TOTUL despre ieșirile emoționale ale lui Halep. "Mi-ar plăcea să fiu vocea lui Dumnezeu pentru ea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Captură video
Captură video
Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep a vorbit despre ieșirile emoționale ale sportivei. 

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a afirmat, într-o discuţie publicată de Tennis Australia, că i-ar plăcea să fie ca o voce a lui Dumnezeu pentru jucătoarea română în timpul antrenamentelor acesteia, la care asistă prin intermediul unei aplicaţii video, citează Agerpres. 

Mi-ar plăcea să fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru ea, de fiecare dată când face ceva greşit să audă această voce venind dintr-un colţ al terenului. Încă nu am reuşit să fac asta, dar sper că aplicaţia pe care o folosim se va dezvolta şi voi găsi o cale. Ca antrenor am fost nevoit să evoluez şi să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum, a spus Darren Cahill.

Nu pot vorbi cu ea, dar Simona are un microfon într-un colţ al terenului. Dacă am ceva să îi transmit o fac prin intermediul lui Artie (Artemon Apostu-Efremov) sau îi scriu un scurt mesaj după exerciţiu. Îi place să facă multe pauze, iar la fiecare 5-10 minute merge în colţul terenului şi verifică telefonul şi continuăm de acolo. Ea îmi poate vorbi, o pot auzi, dar nu pot vorbi cu ea. Discuţia unilaterală este ca un meci între noi. Ea poate avea un antrenament prost şi îmi spune prin microfon, dar eu nu pot face nimic, stau în Australia şi ascult. De fapt, nimic nu s-a schimbat, a relatat amuzat Cahill.

Darren Cahill, totul despre ieșirile emoționale ale lui Halep

Simona este o jucătoare emotivă şi îi place să exprime ce simte, asta e ea. Trebuie doar să găsim momentele potrivite şi cred că a devenit mult mai bună la asta decât era în urmă cu câţiva ani. Când organizatorii de la Wimbledon au anunţat că nu va fi o ediţie 2020 a turneului a fost un pic de tristeţe în fiecare dintre noi. Însă am resimţit-o mai tare în ultimele zile, când turneul ar fi trebuit să se dispute, iar postările din social media, cu clipuri video vechi şi meciuri vechi, au contribuit la asta.

E trist că nu putem fi acolo, dar lumea trece prin ceva mult mai grav şi încercăm să controlăm acest virus care afectează întreaga lume şi sperăm că noi ca sport vom lua deciziile corecte, iar din acest punct de vedere cred că Australia este un lider prin felul în care am reluat sportul, a completat el.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel