Dascăl din Buzău, accidentat MORTAL de o TROTINETĂ electrică
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un dascăl din Buzău și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de o trotinetă electrică. 

Un accident stupid a avut loc în acest weekend în parcul Crâng din Buzău. Un bărbat de 71 de ani, fost învățător la o școală din Buzău, a murit la scurt timp după ce a fost lovit de o trotinetă electrică. 

Însoțitorul bărbatului de 53 de ani care se deplasa pe trotinetă a solicitat ajutorul. Dascălul a fost dus la spital, dar în ciuda eforturilor medicilor, a fost constatat decesul. 

Trăim timpuri accelerate, probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenţi la cei mai in vârstă şi care se mişcă intr-un timp mai lent. Un accident neaşteptat i-a intrerupt drumul vieţii. Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. (...) Cânta cu tot sufletul in corul Lyra , alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate şi indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor şi ghiduşii, făcea haz de necaz!”, a scris pe Facebook fiica bărbatului accidentat mortal. 

Încă de sâmbătă, ziua accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel