David, motivul CERTURILOR în familia Măruță. "Știi ce, gestionează tu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cătălin Măruță a dat vorba din casă. Iată ce răspuns a dat când a fost întrebat care este motivul certurilor între el și Andra. 

Invitat în platoul emisiunii "Vorbește lumea”, Cătălin Măruță a dat din casă și a dezvăluit care este motivul pentru care se ceartă, mai ales acum, în izolare. 

După ce i-a lămurit pe fani că Andra nu este însărcinată prezentatorul a mărturisit că singurele certuri pe care le au sunt provocate de David sau mai exact, de teme pe care le are David de la școală. În timp ce Andra este mai exigentă în ceea ce privește programul lui David, Cătălin vrea ca acesta să aibă mai mult timp liber. 

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a declarat Cătălin Măruță, în direct la „Vorbește lumea”.

Citește și: Costin Mărculescu, AMENINȚAT de Ștefan Bănică. "E conștient, va PIERDE"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel