De ce a făcut Orban un pas în spate. Chirieac: A deranjat nu doar PSD-ul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a punctat un aspect despre Guvernul Orban pe care publicul trebuie să îl cunoască.

Bogdan Chireac a făcut precizări, în direct, la Antena 3, despre situația politică actuală și a menționat un aspect extrem de important despre procesul electoral.

”Este o criză în PNL. După cum știm, Ludovic Orban și discursurile sale din ultima perioadă au deranjat nu doar PSD-ul, ci și mulți lideri importanți din PNL. Ca prim-ministru, nu poți provoca o criză de această manieră. Este înțelept faptul că președintele Iohannis i-a cerut să se retragă. Este un singur lucru care trebuie rezolvat și anume un angajament că un nou Guvern, care ar putea să fie cu puteri depline, nu va da OUG privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Alegerile anticipate au eșuat” a spus analistul politic, la Antena 3. 

”În acest moment, Guvernul Orban nu se mai poate insera în procesul electoral. Este un lucru foarte important! Trebuie să știe publicul! Un guvern cu puteri depline, necesar pentru România, poate exista doar dacă nu se dă OUG pentru alegerile locale în 2 tururi de scrutin.” a mai comentat Bogdan Chireac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel