De ce a fost condamnat Dan Voiculescu. Adrian Ursu rupe tăcerea
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dan Voiculescu
Dan Voiculescu
Dan Voiculescu a fost condamnat pentru că a refuzat să transforme trustul Intact într-o unealtă a sistemului din perioada lui Traian Băsescu. O spune cu subiect și predicat jurnalistul Adrian Ursu.

Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea „Dosare de presă”, de pe evz.ro.

„Și mai e ceva. Dincolo de toată mitologia din oraș, ca să zic așa, faptul că fondatorul trustului ăsta și-a asumat ca tot ce se întâmplă acolo, chiar dacă îi este potrivnic, să fie lăsat în sfera libertății de exprimare… Și-a sumat, deși avea la îndemână cheia. Putea să zică „Eu închid sau o dau. Sau o predau”, ceea ce era și mai simplu. Au făcut-o mulți, din păcate: au prestat această predare, aproape de la un capăt la altul, al afacerilor de media românești”, a spus Adrian Ursu.

Directorul editorial al Antenei 3 a dezvăluit și ce le-a spus Dan Voiculescu în perioada în care fondatorului trustului Intact I s-a transmis că va fi achitat, dacă dezvăluirile legate de Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, vor înceta.

„Eu cu treaba mea, sunt bărbat. Voi cu treaba voastră”, a spus atunci Dan Voiculescu.

„Nu mai e cazul să mai ținem lucrurile acestea în zona neasumării, având în vedere că în alte părți nu s-a întâmplat așa”, a concluzionat Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel