De ce atacă Iohannis constant PSD. Dîncu: Propaganda clasică. Alarmează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Klaus Iohannis și Ludovic Orban, salut cu cotul
Klaus Iohannis și Ludovic Orban, salut cu cotul
Vasile Dîncu susține că președintele Klaus Iohannis atacă constant PSD-ul pentru că aceasta este o tehnică de propagandă prevăzută în comunicarea politică.

"În comunicarea politică și în propagandă există o tehnică care vorbește despre identificarea clară a inamicului, adică atunci când spui PSD, identifici clar răul și asta este cumva o regulă a simplificării, însă asta era în propaganda clasică. Astăzi oamenii au multiple informații. Dacă atunci când nu era social media, internet, erau câteva ziare și două televiziuni, funcționa această regulă, astăzi când oamenii au multiple informații, argumentarea trebuie să fie diversă. Nu mai funcționează această regulă.

După părerea mea, focalizarea continuă pe PSD face două lucruri. În primul rând, alarmează PSD-ul care caută să arate că nu are dreptate președintele și al doilea aspect este că oamenii încep să fie atenți la ce face PSD. Din asta PSD-ul câștigă. Este în situația de a se transforma într-un partid din ce în ce mai inteligent, mai adaptat realității.", a declarat Vasile Dâncu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel