De Ce au plecat, de fapt, Meghan și Harry de la Casa Regală. Mister elucidat. "Stânjenitor. A făcut ABUZ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O sursă de la Casa Regală a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Casei Regale. 

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să renunțe la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice la începutul acestui an, iar anunțul a luat prin surprindere o lume întreagă. 

Ei bine, gestul lor este încă de neînțeles pentru mulți, motiv pentru care, diverse surse din Palat au mai făcut dezvăluiri din interior. Se pare că motivul ar fi tensiunile din interiorul familiei și au fost făcute publice într-o carte de memorii scrisă de Tom Quinn și publicată de Daily Mail. 

Citește și: Andi Moisescu, lovitură pentru Olivia Steer. Cine e fosta sa iubită. E CELEBRĂ. "Atracţia EXISTĂ și azi"

Care a fost adevăratul motiv al plecării

Astfel, o sursă de la Palat spune că între aceștia ar fi avut loc tensiuni, mai ales atunci când Meghan Markle a fost nevoită să accepte că soțul ei nu va deveni niciodată rege. În plus, Harry și William se întâlneau fără soții, pentru a evita momentele stânjenitoare. 

„A face parte din Familia Regală ajunge să li se urce tuturor la cap în cele din urmă – și după o perioadă William și Harry au început să se întâlnească fără soțiile lor pentru a evita momente stânjenitoare. Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme”, a povestit sursa, citează viva.ro.

Citește și: EXCLUSIV  Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel