De ce nu primesc profesorii măști gratuite? Explicația HALUCINANTĂ a Luminiței Barcari
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ministerul Educației s-a spălat pe mâini, prin declarația Luminiței Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației, legat de problema măștilor pentru profesori, care, din 14 septembrie vor fi în prima linie de risc. 

Luminița Barcari a fost atenționată în cadrul unei emisiuni de către Gabriel Mutu că profesorii ar trebui să primească materiale de protecție gratuite și că responsabilitatea nu ar trebui pusă pe umerii autorităților locale. În acel moment, Luminița Barcari s-a revoltat și a spus că Ministerul Educației și Cercetării nu este obligat să ofere echipamente de protecție cadrelor didactice.

"Dumneavoastră vreți să spuneți că Ministerul trebuie să asigure pentru toată țara aceste lucruri? V-am spus că angajații Ministerului sunt cei din Minister. Contractul de muncă este încheiat între școală și cadru didactic. Deci, cine este angajatorul? Școala are personalitate juridică. Școala semnează contractul. Noi suntem ordonatori principali de credit.", a declarat Luminița Barcari în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel