De ce s-ar putea BUCURA românii pe 1 și 15 iunie. Precizările lui Vela
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela
Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit despre următoarele două etape de relaxare ale măsurilor de restricție.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit despre următoarele două etape de relaxare ale măsurilor de restricție, la Realitatea Plus.

Ar fi păcat să revenim la stare de urgență

Vela a explicat că toată lumea a răbdat în timpul stării de urgență, sacrificându-și libertatea pentru binele comun, iar acum ar fi păcat să abuzăm de relaxare și să ne întoarcem la restricții, în loc să avansăm la următoarele stadii de revenire la normalitate.

„Copii, adulți, bătrâni, cu toții am răbdat. Tocmai când să ne bucurăm de aceste relaxări este păcat să intrăm în izolare. Atunci cred că este cel mai potrivit să fim responsabili, să mai avem puțină răbdare, să nu credem că virusul nu există sau să credem că nu avem cunoscuți asimptomatici de la care se poate lua infecția", a adăugat ministrul Afacerilor Interne.

Posibile date pentru viitoarele relaxări: 1 și 15 iunie

„Răbdarea și responsabilitatea sunt principalele sfaturi, măsuri, argumente pe care eu le recomand cetățenilor, astfel încât de la 1 iunie să avem posibilitatea optimistă că putem să trecem la al doilea nivel de relaxare. Și atunci să fim cu măsură, să fim înțelegători, pentru ca din 15 iunie să trecem la al treilea nivel de relaxare. Ține de înțelepciunea și de responsabilitatea fiecăruia, pentru că împreună putem reuși", a mai spus Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel