De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional
Autor: Ema Apostu pe 28 mai, 15:07 | Magazin

Dacă te-ai gândit să faci o friptură în weekend, ar trebui să știi acest truc. Dacă îl vei aplica, te vei bucura de un rezultat minunat.

Dacă doreşti un curcan la cuptor, este recomandat să-l scoţi din frigider cu 2 - 2,5 ore înainte.

Dacă pregăteşti carnea pe grill, ai nevoie de 2 pulverizatoare: unul cu apă - pentru a stinge focul, altul cu oţet aromat - pentru aroma şi o crustă crocantă.

Nu prepara friptura imediat după ce ai scos carnea din frigider. Lasă carnea la temperatura camerei minim o oră.

Pentru a prepara o friptură perfectă şi aromată trebuie să urmezi câțiva pași.  Așadar, carnea se freacă bine cu un căţel de usturoi tăiat în jumătate. Se unge carnea cu unt. Se face o legătură de ierburi (cimbru, rozmarin, oregano) şi se înmoaie în sucul care se formează în procesul de prăjire.

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri