Dacă vrei ca delicioasele costițe să se facă mai repede, poţi să opăreşti carnea înainte de a o pune pe grătar. Ţine-o cam 5 minute în apă clocotită, apoi scoate-o, şterge-o foarte bine şi pune-o pe grătar, potrivit acasa.ro.
Este recomandat să faci costiţele la o temperatură redusă şi o căldură indirectă. Acoperă carnea cu capacul de la grătar şi verific-o din jumătate în jumătate de oră, întorcând costiţele.
Acest preparat se ține la foc mic, cel puţin două ore. Dacă sunt gatite în stil tradiţional, atunci poate fi gătit chiar şi 5 ore. Costiţele sunt gata atunci când carnea poate fi desprinsă uşor de pe oase.
Vezi și: Ce faci cu cartofii prăjiți care ți-au rămas. Cum îi poți "refolosi". Idee genială
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 23 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are probleme în familie. Mergi pe vârfuri!
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Scenariu de necrezut: Armate de gândaci cyborg controlați de la distanță. Ce spun cercetătorii japonezi
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- Calcule electorale pentru Primăria București. Marele pierzător după retragerea lui Cîrstoiu. Chirieac: Va absorbi imediat o bună parte a electoratului său
- Klaus Iohannis, iritat de o întrebare primită de la un jurnalist DC NEWS: Asta să vă spună analiștii, sociologii, părerologii - Video în articol
- ANAF se pregătește să ia bani de la români. Ești bun platnic? Vin vești proaste. Anunțul lui Boloș: Cât va trebui să plătim
- Tabloul unei „femei necunoscute” păstrat la Cernăuți s-a dovedit a fi un portret extrem de valoros al Reginei Maria a României / foto în articol
- Geoană, anunț privind candidatura la prezidențiale 2024: Văzând ce se întâmplă în țară...
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință