Pentru a obţine mai mult suc din citrice, presează-le cu ajutorul palmei pe o suprafaţă rigidă, timp de un minut. O alternativă mai comodă ar fi să încălzeşti lămâile la cuptorul cu microunde pentru 10-15 secunde, scrie adevarul.ro.
Pentru un plus de prospeţime şi savoare, păstrează busuiocul la temperatura camerei, cu tulpinile în apă.
Atunci când tai verdeţurile, presapă puţină sare pe tocător. Le va împiedica să se împrăştie peste tot.
După fierbere, scufundă legumele într-un vas plin cu gheaţă pentru că aşa îşi vor păstra culoarea.
Vez și: De ce să pui pâine în oala în care fierbi varza. Trucul este absolut genial!
Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur: De ce se circulă extraordinar, în ciuda faptului că e foarte aglomerat / video
- Aderarea completă a României la Schengen. Comisarul European pentru Afaceri Interne, anunț important. Când ar putea fi eliminate și controalele la frontierele terestre
- Ce sunt tahionii, particulele "suspecte" care au invadat Universul
- "Sunt distrusă psihic". Ilona și Ristei, cădere nervoasă: "Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!"
- Naty Badea: Nu mai este de trăit în Italia. Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă
- Proiectul Ministerului de Interne care vizează îmbunătățirea și modernizarea sistemului. Bogdan Despescu, explicații / video
- Avocatul Poporului vrea să le facă dreptate „copiilor pandemiei” care au pierdut doi ani de școală
- USR, proiect de lege privind trimiterea pacienților de la stat la privat. Rafila, reacție
- Previziunea lui Ciuvică privind alegerile pentru Primăria Capitalei: Ia peste 40% / video
- Chirieac, după riposta Israelului asupra Iranului: S-ar putea să încheiem această pagină neagră din istoria Orientului Mijlociu