De ce să pui carnea în maioneză, înainte să o gătești. Rezultat fenomenal!
Autor: Ema Apostu pe 22 mai, 23:01 | Magazin

Carnea de vită ar trebui ținută în maioneză înainte de a o găti. Rezultatul va fi spectaculos.


Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Carnea de vită va fi mai moale, dacă înainte de preparare va fi marinată timp de 30 de minute în maioneză.

De asemenea, carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apă.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri