De ce să pui cartofii în apă rece cu sare, înainte de a-i băga la cuptor. Truc excelent
Autor: Ema Apostu pe 19 ian, 11:01 | Magazin

Sursa foto: Pixabay

Cartofii ar trebui puși în apă rece cu sare, înainte de-ai băga la cuptor. Acest truc banal te va suprinde foarte plăcut.

Ca să obțineți cartofi copți, acoperiți cu crustă crocantă, înainte de a-i da la cuptor, înmuiați-i în apă rece ca gheața și sărată pentru 7 minute, după care stropiți-i cu ulei, presărați-i cu condimente și coaceți-i ca de obicei, potrivit retete-usoare.eu.

Pentru ca fructele tăiate să nu-și piardă aspectul prezentabil în timpul mesei festive, frecați-le sau stropiți-le cu o cantitate mică de suc de lămâie. Astfel veți contribui la încetinirea procesului de oxidare și fructele își vor menține mai mult timp prospețimea. 

Orice supă devine mai gustoasă dacă la sfârșitul gătitului se adaugă jumătate de pahar de suc de morcov în ea.

Vezi și: Cum se reîncălzește pizza corect. Ai greșit până acum! Secretul genial

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri