Ca să obțineți cartofi copți, acoperiți cu crustă crocantă, înainte de a-i da la cuptor, înmuiați-i în apă rece ca gheața și sărată pentru 7 minute, după care stropiți-i cu ulei, presărați-i cu condimente și coaceți-i ca de obicei, potrivit retete-usoare.eu.
Pentru ca fructele tăiate să nu-și piardă aspectul prezentabil în timpul mesei festive, frecați-le sau stropiți-le cu o cantitate mică de suc de lămâie. Astfel veți contribui la încetinirea procesului de oxidare și fructele își vor menține mai mult timp prospețimea.
Orice supă devine mai gustoasă dacă la sfârșitul gătitului se adaugă jumătate de pahar de suc de morcov în ea.
Vezi și: Cum se reîncălzește pizza corect. Ai greșit până acum! Secretul genial
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc