De ce să pui sare pe tocul geamurilor. Vei folosi asta la nesfârșit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Iată motivul pentru care ar trebui să pui sare pe tocul geamurilor. 

Trebuie să vezi asta: De ce să pui ceapa în congelator. Secretul care-ți va schimba viața

Tu știi de ce este bine să pui sare pe tocul geamurilor? Rezultatele sunt uimitoare și trucul face adevărate minuni pentru care vei economisi bani serioși.

Sarea este un produs eficient pentru dezinfectarea şi curăţarea tuturor suprafeţelor din locuinţă, iar pusă pe tocul geamurilor, pe gresia din bucătărie sau pe lângă dulapuri, sertare și uși, te va ajuta să scapi de furnici. În plus, se neutralizează infestaţiile cu astfel de insecte.

Obiectele din argint, cupru sau alamă pot fi curățate cu un amestec din sare și oţet de mere.

De ce să pui bicarbonat în tigaie când călești ceapă

Cum prepari soluția pentru curățarea geamurilor

Pentru curăţarea geamurilor, dizolvă 2 linguri de sare la 4 litri de apă şi foloseşte soluţia la curăţarea ferestrelor casei şi a geamurilor maşinii. Suprafeţele tratate astfel nu numai că vor străluci de curăţenie, ci se vor şi menţine curate mai mult timp.

Sarea poate fi folosită și la desfundarea scurgerilor chiuvetelor. 

Tot ce trebuie să faci este să torni în sifonul de scurdere apă fierbinte cu sare și lămâine. 

De ce să pui făină în tigaie înainte să faci ouă ochiuri. Rezultatul genial pentru care ne vei mulțumi

Există o mulțime de trucuri în bucătărie care-ți pot ușura activitățile zilnice.

Odată cu creșterea în popularitate a emisiunilor cu specific culinar de la televizor, tot mai mulți bucătari își dezvăluie secretele.  

Trucurile simple din bucătărie pot ușura viața oricui, de la cel mai experimentat bucătar, până la cei novice. De ce să pui făină în tigaie, înainte să faci ouă ochiuri?

Simplu: Ouăle ochiuri nu se lipesc de marginile tigaii dacă în uleiul fierbinte se pune un praf de făină care se lasă să se rumenească, apoi se adaugă ouăle, potrivit ȘtiriDiaspora.ro

La ce mai ajută făina, alte trucuri simple din bucătărie ce-ți vor ușura munca

Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vrei şniţele cât mai crocante?

Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

Nu săra carnea înainte de a o pune la grătar. Va absorbi tot sucul şi carnea nu se va rumeni. După ce a făcut o crustă, poţi pune puţină sare. La sfârşit, cum o iei de pe grătar, mai poţi adăuga puţin. Astfel, friptura va fi suculentă.

Cât timp se află pe grătar, friptura nu se va înţepa cu furculiţa sau cu cuţitul, căci prin orificii se va scurge sucul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel