De ce să pui un ALBUȘ în CIORBĂ. Nu te-ai fi gândit la asta! Rezultat surprinzător
Autor: Ema Apostu pe 28 sep, 12:57 | Magazin

Acest truc îți va fi de mare folos. Rezultatul chiar te va surprinde. Iată cum funcționează și când ar trebui să-l folosești.

Dacă ai uitat să iei spuma de la carne, adaugă în oală un albuș. Acesta va aduna spuma, iar ciorba va ieși foarte limpede, potrivit retetepractice.ro.

Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăştie în ciorbă, se adaugă o lingură de orez în compoziţia lor.

Indiferent că sunt pregătite cu varză sau cu frunze de viță de vie, sarmalele vor fi mai gustoase dacă se fierb în vin roşu 15 minute.

Vezi și: De ce să pui o coajă de banană sub friptură, înainte de-a o băga la cuptor. Nu te-ai fi gândit la asta!

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri