De ce să pui un vas cu zahăr ars, fierbinte, în frigider. Trucul care te ajută enorm!
Autor: Ema Apostu pe 01 aug, 08:31 | Magazin

Probabil nu ai mai auzit de acest truc minunat. Trebuie să știi, totuși, că te ajută mai mult decât te-ai fi gândit vreodată. Iată cum funcționează.

1. Nu se adaugă condimentele în mâncare în timpul fierberii, ci numai la sfârşit, când se potriveşte gustul. Smântâna, verdeaţa tăiată sau oul bătut se pun la mâncăruri numai înainte ca ele să fie servite.

2. Albuşurile petru dulciuri se freacă bine cu zahăr într-un vas, la loc răcoros şi gălbenuşurile, dimpotrivă, se freacă bine cu zahăr într-un vas, la căldură.

3. În cazul în care legumele se pregătesc sub formă de soteuri, apa în care au fiert se poate folosi la alte mâncăruri (supe, piureuri etc).

4. Un vas cu zahăr ars, firbinte, pus în frigiderul scos din  priză şi dezgheţat, absoarbe orice miros.

*Aceste sfaturi au fost preluată din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Ouă "Jana". Rețetă românească plină de savoare

Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri