De ce să tai prăjiturile cu un cuțit umezit. Trucul genial folosit în restaurante
Autor: Ema Apostu pe 14 ian, 16:45 | Magazin

Acest truc te va ajuta mai mult decât ți-ai fi închipuit. La cât este de eficient, ar putea fi folosit, cu siguranță, și în restaurante. Iată de ce trebuie să umezești lama cuțitului înainte de a tăia prăjiturile.

Prăjiturile cu multe staturi sau care fac cuţitul lipicios atunci când le porţionezi pot fi tăiate mai uşor. Înainte de a începe operaţiunea, pune apă caldă într-o cană înaltă sau un pahar. Umezeşte cuţitul şi începe să tai. Din timp în timp, afundă cuţitul în pahar şi continuă să tai.

Tot cu un cuţit umezit în apă fierbinte întinzi mai uşor glazura pe tort şi o netezeşti pentru un aspect deosebit.

De asemenea, dacă vei umezi lama cuţitului cu apă călduţă înainte de a tăia cozonacul sau checul în stare caldă, nu se vor mai sfărâma.

Vezi și: Prăjitura MIGNON cu nuci. Rețeta specială care-i va surprinde pe cei dragi

De ce să ungi ardeii grași cu ulei de măsline, înainte de a-i umple cu carne. Secretul cu efect uimitor

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri