De ce să ții făina în congelator. Trucul care-ți garantează succesul
Autor: Ema Apostu pe 21 feb, 08:52 | Magazin

Făina este ingredientul principal pe care trebuie să-l folosești la diverse prăjituri delicioase. Așadar, trebuie să știi că se ține în frigider. Motivul este simplu. Te ajută foarte mult.

Păstrează făina la congelator, împachetată într-o pungă de hârtie și apoi într-o pungă de plastic. Păstrată la rece, se menține mult mai bine pentru o perioadă lungă de timp.

Astfel, o poți folosi și peste un an sau doi, dacă a fost bine împachetată și nu a pătruns umezeala. Când o decongelezi, folosește un ciur să o cerni pentru a fi cât mai afânată și bună de aluaturi delicioase de prăjituri sau cozonaci, scrie libertateapentrufemei.ro.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De asemenea, drojdia proaspătă sau drojdia uscată se păstrează la congelator, dacă vrei să te bucuri de eficiența lor cât mai mult timp, când pregătești diverse aluaturi.

Vezi și: Drojdia crudă sau drojdia uscată? Care este mai bună, diferențe

Cum prepari cojile de cannoli. Rețeta originală

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri