Legumele trebuie înăbuşite, înainte de a turna apa sau bulionul. Vor fi mai aromate, iar timpul de preparare a ciorbei se reduce cu 10-15 minute.
Citricele şi roşiile îşi păstrează mai mult timp aroma, dacă nu le păstrezi în frigider, potrivit curiozitati.md.
Poţi prelungi termenul de valabilitate a verdeţurilor, dacă le înveleşti într-un prosop de bucătărie umed şi le depozitezi în frigider.
Dacă ai tăiat mai multe fructe, nu te grăbi să le depozitezi în frigider. Stropeşte-le mai întâi cu suc de lămâie. Astfel, previi oxidarea şi nu se vor înnegri.
Vezi și: De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional
De ce să pui sare peste ceapă când o călești. Trucul este genial!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Pască pufoasă fără aluat
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță