„Cu toții iubim carbohidrații sub o formă sau alta, de la banala felie de pâine la pizza, paste, orez, mămăligă sau cartofi prăjiți. Când vrem să slăbim, tăiem carbohidrații din dietă, doar că fără ei nu prea rezistăm.
Decât să declarăm război făinoaselor, n-ar fi mai realist/eficient să facem alegeri istețe și să micșorăm porția?! Acolo unde cerealele conțin 70% amidon și sub 5% apă, cartofii sunt la polul opus: au 70% apă și doar 17% amidon. Un cartof fiert este echivalent cu o felie de pâine, are tot 80cal și niciun gram de gluten”, a scris, luni, Mihaela Bilic pe contul său de Instagram.
„Iar dacă stropim cartoful fiert cu ulei și îl băgăm la cuptor, devine incredibil de apetisant, e drept, cu încă 100cal în plus”, a adăugat nutriționistul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Ilona și Ristei, moment de încercare: "Mi-a dat fatala! Nu mă mai așteptam să mai vină o dată pentru mine… o damă goală!"
- Horoscop 10 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții tensionate pentru o zodie. Să te ții bine!
- O nouă perioadă ar putea fi considerată vechime în muncă. Legea vizează milioane de români
- A devenit un lux să mănânci românește: Cel mai scump aliment. „Mergem în supermarket ca la muzeu și vânăm reducerile”
- BANCUL ZILEI: Ion și Maria de Ziua Aviației
- Cum se vede aurora boreală în România, după ce s-a anunțat o furtună geomagnetică majoră care lovește Pământul / Foto
- De ce se teme câinele de tunete. Cum îl poți ajuta
- „Deontologul” Tolontan, făcut de râs de Andrei Caramitru. Castravetele și Piersic / video
- Ciolacu: Închideți televizoarele când mai vedeți astfel de știri
- Una dintre cele mai importante zile din istoria României. Cele 3 semnificații ale acesteia