De la jucător profesionist la profesionist FIFA, în pandemie
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Atacantul clubului american de fotbal Los Angeles, Adama Diomande, s-a plictisit de carantină.

Atacantul clubului american de fotbal Los Angeles, Adama Diomande, s-a plictisit de carantină, conform The Verge. Din cauza suspendării sporturilor profesioniste pe termen nedeterminat, lui Diomande îi lipsesc coechipierii și golurile din fața a mii de fani, săptămânal.

Cu toate acestea, Adama Diomande și-a găsit o mică alinare, în pandemie. S-a înscris în eMLS, versiunea online a campionatului Master League Soccer în care înscria, până la criză, în care jucătorii profesioniști fac echipă cu profesioniștii la jocul FIFA. „Iubesc să mă întrec. Iubesc să câștig", a zis atacantul.

Planuri schimbare

Planurile inițiale ale MLS-ului pentru eMLS s-au schimbat și s-au adaptat după noile reguli de distanțare socială. Astfel, liga profesionistă de fotbal a SUA a implicat și jucătorii profesioniști din cadrul campionatului. Diomande și partenerul său RemiMartinn au condus LAFC semifinala virtuală a celor patru campionate online.

Jocurile video au fost pasiunea atacantului lui LAFC, care s-a jucat de mic titluri clasice precum Call of Duty, NBA 2K sau FIFA. „M-au ținut departe de belele", a spus el.

„Ajută mult cu reacțiile și reflexele și felul în care vezi lucrurile", explică el. „De aceea, atunci când joc FIFA, joc într-un tempo foarte ridicat și sunt cu un pas înaintea oponenților, mereu. Știu unde trebuie să pasez când pun stăpânire pe meciuri pentru că văd întregul teren. Sunt detalii mici, dar mă ajută mult".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel