De necrezut! Câți BANI primea în fiecare lună Emil Gabor de la fiicele sale, Monica și Ramona
Autor: Andrada Oana pe 01 iul, 10:14 | Vedete

După ce Emil Gabor s-a stins din viață, fiicele sale, Monica și Ramona, au fost criticate dur în cercurile mondene ale Capitalei pe motiv că nu l-ar fi ajutat cu banii. Acum s-a aflat! Ce sumă primea bărbatul în fiecare lună de la surorile Gabor?

Emil Gabor a murit lăsând în urmă multe întrebări fără răspuns. Fiicele sale, Ramona și Monica, se răsfață peste Ocean, iar el își ducea traiul de pe o zi pe alta, cu greu - asta a fost una dintre criticile aduse de gurile rele surorilor Gabor.

Acum însă, s-a aflat ce sumă primea Emil Gabor, lună de lună, de la fetele sale. Mulți au rămas mască atunci când au aflat! 

Ce sumă primea Emil Gabor de la fiicele sale, în fiecare lună? 

 

Să vezi și să nu crezi! Pare-se că Ramona Gabor, afaceristă în Dubai și Monica Gabor, soția lui Mr. Pink, își ajutau tatăl lună de lună cu o sumă destul de mică. Potrivit wowbiz.ro, Emil Gabor primea în fiecare lună 400 de lei, suficient cât să nu își permită să-și cumpere alcool. 

De asemenea, un apropiat Emil Gabor a povestit că bărbatul avea probleme cu plămânii și că îi erau greu să se deplaseze singur. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri