De unde a luat Vulpița Covid-19. Cum s-ar fi infectat cu noul coronavirus
Autor: Scutaru Cristina pe 23 iul, 19:08 | Mass-media

De unde a luat Vulpița Covid-19?

Se pare că s-a infectat la Blăgești, satul ei de baștină, unde a stat aproximativ o săptămână. Ulterior, s-a infectat și Viorel. Vulpița nu a avut temperatură, doar a avut o stare generală de rău. Inițial, tânăra a crezut că ”are probleme cu bila”.

”Veronica s-a întors de la Blăgești și a zis că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine... Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți. 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri